image
image

Konferens i Stockholm

Boka er konferens i Stockholm hos oss på Clarion Hotel Sign. Vi har konferenslokaler mitt i Centrala Stockholm nära kommunikationer och allt som Stockholm har att erbjuda. Här finns möjlighet att ordna konferens, event, kick-off och andra skräddarsydda arrangemang för upp till 700 personer i sammalokal (och en total kapacitet på 1220 gäster). Eller varför inte en After meeting - in the suite? Utöver detta erbjuder vi mötesrum för 20-200 personer, alla utrustade med den senaste tekniken. 

Men en framgångsrik konferens kräver inte bara rätt teknisk utrustning och möteslokaler mitt i centrala stockholm, vi på Clarion Hotel Sign erbjuder mycket mer.


Konferens i Stockholm med det lilla extra 
 

Kikar man på vad ordet konferens står för i Nationalencyklopedin får man förklaringen "Konferens, sammankomst för formell diskussion av vissa sakfrågor”. Och det stämmer ju såklart. Men vi vet att din konferens kan bli så mycket mer. Någonting extra, eller något helt extra galet.

För oss är det viktigt att ge er de förutsättningar ni behöver för att ni ska känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Men minst lika viktigt tycker vi det är att deltagare får med sig inspirerande ingredienser som gör det spännande och givande hela konferensen igenom. Kanske till och med ge dem ett minne för livet.

 

Equalizer – finetune your meeting & event

Vi har tagit fram ett verktyg, en Equalizer, som gör det enkelt för dig att skräddarsy din konferens eller event. Vi har gjort det enkelt att lägga till just det där lilla extra. 

Equalizern guidar dig igenom alla steg som vanligtvis ingår i en konferens, och vid varje moment kommer du ha möjlighet att göra dina val. Du väljer själv hur du vill kombinera de olika ingredienserna. Basic, Some Extra eller Lets Go Crazy. 

 

 

Boka rum

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande